Vind hier antwoord op al uw vragen | Data | Indenty

Veelgestelde Vragen

Data verrijking

Levert Indenty alleen zakelijke adressen of ook consumentendata?
  Wij kunnen zowel zakelijke als consumentenadressen verrijken. Lees hier meer over onze adressenbestanden.
Is mijn bedrijfsdata wel up-to-date?
In 2016 verhuisden bijna 1,8 miljoen mensen volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek. Er verhuizen ook ieder jaar weer veel bedrijven, dit zijn vaak rond de 6% van alle Nederlandse bedrijven. Het merendeel hiervan verhuist binnen de eigen gemeente, en ongeveer de helft doet dit vanwege privé motieven. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van situaties waardoor de actuele NAW-gegevens van uw klantenbestand kunnen wijzigingen. Adreswijzigingskaarten vallen echter zelden bij bedrijven in de bus. Door middel van onze data validatie & verrijking wordt uw data door Indenty gecontroleerd, gewijzigd en uitgebreid; waardoor u (weer) over een up-to-date database beschikt.  
Kunnen jullie ook mijn eigen bestanden verrijken?
  Wij kunnen uw bestand koppelen aan onze database en kunnen op deze manier uw ontbrekende gegevens aanvullen of updaten.
In mijn bedrijfsdata mis ik de rechtsvormen en Kvk nummers, kan ik alleen dit laten verrijken?
Ja het is mogelijk om alle data te verrijken met de rechtsvorm en KvK nummers van bedrijven. Zo heeft u al uw bedrijfsadressen weer verrijkt en zijn al uw bedrijfsgegevens weer up-to-date. Echter gebruiken wij meer dan alleen de KvK nummers om zo over een betere kwaliteit te beschikken.
Kan ik de contact- en adresgegevens van bedrijven verrijken?
We hebben de optie om uw contactgegevens te verrijken met: Telefoonnummer(s), E-mailadres(sen), Provincie, Postcode, Plaats, Straat, en Huisnummer met huisnummertoevoeging. Zo weet u altijd in contact te komen met het betreffende bedrijf.
Kan ik ook bedrijfsadressen kopen?
Ja het is gemakkelijk om een selectie zelf een selectie te maken en zo een aantal bedrijfsadressen te kopen, zo betaalt u alleen voor de zakelijke adressen waar u ook echt iets aan heeft.
Zijn er ook coördinaten beschikbaar?
Ja van ieder bedrijf hebben we de latitude / longtitude coördinaten.
Kan ik bedrijfsdata verrijken met website data, bijvoorbeeld de URL of categorie?
Ja het is mogelijk om websitedata te verrijken, het is niet alleen mogelijk om de URL te verkrijgen maar ook handige websitegegevens: Het aantal URLS per bedrijf, de titel van de webpagina & de omschrijving hiervan, op welke zoekwoorden de website wordt gevonden, het gemiddeld aantal bezoekers per dag, in welke branche de website zit en welke talen op de website beschikbaar zijn. We blijven continu nieuwe gegevens verrijken, neem gerust contact met ons op wanneer u uw data wilt verrijken.
Zijn de bedrijven die ik in mijn bestand heb staan ook op social media te vinden?
U kunt ervoor kiezen om de data te verrijken met de social media profielen van de bedrijven. Zo kunt u in een oogopslag de social media gegevens zien, zijn de bedrijven actief op LinkedIn en zie direct een link naar de betreffende pagina.
Ik heb bankgegevens van bedrijven, kloppen deze nog?
Het is mogelijk om de bankgegevens van u te vergelijken. We kunnen bankrekeningnummers,  IBAN-nummers en BIC-nummers verrijken.
Welke data is onderhoudsgevoelig?
Vooral adresgegevens en telefoonnummers veranderen veel, dit omdat er ieder jaar meer dan anderhalf miljoen mensen verhuizen. Toch is dit niet het enige waar onderhoud van belang is. Zo trouwden er in 2016 64.308 stellen en werden er 1.325 naam-wijzigingsverzoeken goedgekeurd.
Hoe vaak kan mijn database geüpdatet worden?
Wij updaten onze data iedere maand, zo blijft uw database actueel en zult u zo min mogelijk hinder ondervinden van wijzigingen.
Ik wil mijn klanten database graag uitbreiden, kan ik deze database verrijken?
We hebben de optie om uw klanten database te verrijken met: Telefoonnummer(s), E-mailadres(sen), Provincie, Postcode, Plaats, Straat, en Huisnummer met huisnummertoevoeging. Zo weet u altijd in contact te komen met de betreffende klant. Hier vindt u meer informatie over onze adressenbestanden.

Lead Generator

Ik wil graag bedrijfsdata met rechtsvorm en KvK nummer, kan dit?

Ja het is mogelijk om al deze data te verkrijgen, met onze Lead Generator. Hier kunt u specificeren uit welke branche u graag data wilt. U kunt zelf ook uw huidige bestand aanleveren, wij zullen deze dan verrijken.

Ik wil graag inzicht welke bedrijven gebruik maken van Webshops, kan dit?

Ja we kunnen een uitgebreid inzicht geven of website van bedrijf gebruik maakt webshop. Zo ziet u niet alleen of een webpagina een webshop bevat maar ook:

  • De verzender waar de webshop gebruik van maakt
  • Kwaliteitskeurmerk (bijvoorbeeld Thuiswinkel waarborg)
  • Welke betaalwijzen worden geaccepteerd
  • De gemiddelde prijs van alle producten
  • Van welke valuta maakt de webshop gebruik
  • Het aantal producten
Hoe weet ik welk contactpersoon ik bij een bedrijf moet hebben?

Het is bij een groot aantal bedrijven beschikbaar om gegevens te krijgen van de naam en rol van de verantwoordelijke persoon. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wie er verantwoordelijk is voor de Marketing en wie voor de Sales. Zo weet u direct met wie u contact wilt opnemen.

Mijn bedrijf bevindt zich in een zeer specifieke branche, wat zijn voor mij de mogelijkheden?

Op basis van SBI-codes kunnen we zien welke bedrijven in welke branche bevinden. Wilt u bijvoorbeeld alleen data verrijken van bedrijven die zich bezig houden met scheepsbouw, of wilt u juist data van bedrijven in de ICT sector? Dit is allemaal mogelijk, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Ik wil graag bedrijfsadressen kopen, waar kan ik terecht?

Met onze Lead Generator kunt u specificeren welke zakelijke adressen u graag data wilt afnemen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Indenty RapportageIndenty