Over ons | Data | Indenty

Over ons

Indenty is een kennis- en serviceorganisatie en helpt onze partners om klanten volwaardige en kwalitatieve online marketing aan te bieden. Vanuit ons kantoor in Enschede helpen wij meer dan 100 partners met het aanbieden van deze dienstverlening aan eigen klanten en we doen dit door het leveren van online tools (online software), online marketingdiensten(fulfilment), whitelabel rapportages (in de huisstijl van de partner) en kennis & service (trainingen, verkoop- en marketingmateriaal).

Indenty heeft het leveren van complete en correcte data hoog in het vaandel staan. Met een bedrijfsdatabase bestaande uit 2.8 miljoen verschillende Nederlandse bedrijven ondersteunen wij verschillende partners en klanten.

Zelf online marketingdiensten aanbieden

Met uw specialiteiten heeft u een groot goed in handen, maar heeft u ook de kennis in huis om campagnes online kracht bij te zetten? Met bijvoorbeeld zoekmachinemarketing vangt u geactiveerde doelgroepen online op en kunt u deze naar de bijhorende website leiden en laten converteren. Door offline- en online marketing te combineren, kunt u uw klanten in de volledige customer journey bedienen.

Online marketingtools

Onze tools vormen een belangrijk deel van onze dienstverlening en hiermee helpen wij online marketeers bij hun werkzaamheden. Bekijk ook de video hiernaast voor een korte uitleg van onze marketingsoftware.

Bespaar tijd op het doen van analyses
Breng online marketingkansen in kaart
White label

Indenty helpt uiteenlopende bedrijven met het aanbieden van online marketingdiensten. U kunt hierbij denken aan, reclame-, communicatie, marketing- en webdesignbureaus, maar ook aan uitgevers/publishers, softwareleveranciers of e-commercespecialisten. Al deze bedrijven hebben bovendien één ding gemeen: Zij willen kwalitatieve online marketingdiensten succesvol aanbieden aan de eigen klantenkring.

Geschiedenis

Indenty is eind 2007 opgericht. De oorsprong ligt bij online marketingbureau Gladior B.V.; Het zusterbedrijf van Indenty dat al sinds het jaar 1999 als één van de eerste zoekmachinemarketingbureaus in Nederland actief is. Vanuit deze grote schat aan ervaring en de toenemende vraag van andere professionele organisaties om online marketing via een partnermodel aan te bieden, werd besloten voor deze propositie een aparte BV op te richten. Tot 2012 richtte Indenty zich vooral op zoekmachinemarketing, maar tegenwoordig levert Indenty ondersteuning in het gehele online marketingproces. Sinds januari 2015 behoren Indenty en Gladior tot de Online Marketing Competence Group (OMCG). www.omcg.nl

Met trots mag Indenty zich Google Premium Partner noemen; en daar hebben onze partners profijt van! Als Premium partner heeft Indenty namelijk met regelmaat contact met Google en krijgen wij bij ondersteuning voorrang.

Vrij uniek te noemen: ons zusterbedrijf Gladior is ook Premium Partner. Dus waar er maar zo’n 450 premium partners wereldwijd zijn; bevinden zich twee Premium Partners onder één dak op de Boddenkampsingel 87 in Enschede.

Wij werken samen met

Vacatures

Op zoek naar een leuke baan in Enschede? Wij hebben regelmatig leuke en uitdagende vacatures.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing, zoekmachinemarketing, web development en interaction design. Daarom zoeken we regelmatig developers, online marketeers, webdesigners, maar ook vakmensen in uiteenlopende functies. Ook bieden wij continu plaats aan stagiaires en afstudeerders.

Indenty RapportageIndenty