Een correcte en complete Bellijst | Speciaal op maat | Indenty-data

Bellijsten

Met telefoonnummers uit Google Mijn Bedrijf

Waarom de bellijsten van Indenty?

Standaard bellijsten geven vaak een beknopt overzicht van de beschikbare bedrijfsdata en voldoen om die reden in de meeste gevallen niet aan de wensen. Indenty biedt hiervoor de oplossing: actuele en op maat gemaakte bellijsten, samengesteld met behulp van de nieuwste technologieën. Waar anderen een bellijst samenstellen op basis van SBI-codes of verouderde KvK-gegevens, doen wij dit met het gevonden telefoonnummer op de bedrijfswebsite en zoals deze staat vermeld in Google Mijn Bedrijf. Doordat wij onze database zeer frequent updaten zult u geen last hebben van verouderde of gewijzigde telefoonnummers en bent u altijd voorzien van de meest actuele bedrijfsdata.

Van de 2.8 miljoen bedrijven in de database, hebben wij van 85% een op meerdere manieren geverifieerd telefoonnummer. Door middel van gewenste zoektermen en filters stellen we een perfect aansluitende bellijst op. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een bellijst creëren van:

  • Alleen aannemers
  • In de provincies Overijssel & Gelderland
  • Tussen de 11-50 werknemers

Door uw B2B-doelgroep in kaart te brengen kunnen we u snel voorzien van een perfect aansluitende bellijst. Stel uw ideale bellijst samen via onze Lead Generator!

Geïnteresseerd in een bellijst op maat?

Mail ons, neem contact op via het contactformulier of laat uw vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers!

+31 (0)53 850 71 00 ›

Indenty RapportageIndenty